IndustriporteføljePelagia AS er en ledende produsent av frossen pelagisk fisk, fiskemel og fiskeolje lokalisert rundt Nord Atlanteren. Pelagia ble etablert i 2014 etter en fusjon mellom Egersund Fisk, Welcon og Norway Pelagic.  Selskapet har 26 fabrikker rundt Nord Atlanteren; 19 i Norge, to i Storbritannia, en i Irland, en i Danmark og tre tilknyttede i regionen. I tillegg eier Pelagia 50% i Norsildmel som er en betydelig aktør innenfor trading og logistikk av marine fôringredientser.

Eierandel: 36.7%* (Kverva eier 73.4% av Kvefi som eier 50% i Pelagia)
Insula er holdingselskapet for Kverva sin satsing innen sjømatkonsum. Insula eier Lofoftprodukt AS (100%) som produserer og selger sjømat, hovedsakelig farseprodukter og røkte produkter av laks og ørret, under merkevarene "Lofoten". Selskapet har hovedkontor og fabrikk på Leknes i Lofoten. Lofotprodukt eier også 49% av Lofoten Aqua AS, et selskap som eier én konsesjon for oppdrett av laks og ørret.

I Sverige har Insula eierskap i Marenor AB (100%) et selskap som har fabrikk og hovedkontor i Kungshamn i Sverige, og fabrikk i Lysekil. Marenor produserer og selger fisk og sjømat hovedsakelig til det nordiske konsummarkedet. Hovedaktiviteten er rettet mot produksjon av egne merkevarer. Insula har videre eierandeler i øvrige selskap i Norge, Sverige og Danmark assosiert med produksjon og salg av sjømat, disse er Keco AS (90.1%), Maxmat AS (100%), Conchilia AS (45%), Västkustfilé AB (100%), Sjøfrisk AS (100%), Berggren AS (90.1%), Tobø Fisk AS (90.1%), Frøyas AS (66%), First Seafood AS (50%), Lobster Seafood AB (100%) and Amanda Seafood A/S (68%).

Eierandel: 91.8%
NutriMar produserer lakseolje, laksemel og hydrolysert proteinkonsentrat av restråstoff fra SalMar sitt videreforedlingsanlegg på Frøya. Produktene selges til europeiske produsenter av fiskefôr, petfood og landbruksfôr.

Eierandel: 100%

Steinsvik

Steinsvik er en ledende og innovativ utstyrsleverandør til oppdrettsnæringen, med hovedfokus på fôring, overvåkning og fjernstyring. Selskapet har også aktiviteter innenfor bro løsninger på skip, samt utstyrsleveranser til olje og gass næringen. Steinsvik kjøpte i 2014 Ocea Gruppen, et selskap med samme type aktiviteter som Steinsvik innenfor utstyrsleveranser til oppdrettsnæringen. Steinsvik har hovedkontor i Haugesund.

Steinsvik eier 59,7% av AquaOptima AS, et selskap som siden 1993 har levert og utviklet egne system for RAS (recirculation aquaculture systems) og flere produkter for bruk innen landbasert fiskeoppdrett. Selskapet har per dato levert anlegg for RAS og egne produkter til kunder i 37 land og til 20 forskjellige fiskeslag.

Eierandel: 100%

Patogen

Patogen Holding AS eier Patogen AS, et bioteknologiselskap som utvikler og selger genteknologiske analyser til oppdrettsnæringen for å forebygge smitte og sykdom. Selskapet holder til i Ålesund og har der et av Norges mest moderne laboratorier for Real-Time PCR-analyser for påvisning av fiskepatogener.

Eierandel: 70% (Kverva eier 70% av Patogen Holding AS som eier 100% av Patogen AS)

 

Vitux-logo
Vitux AS er en innovativ teknologileverandør og kontraktsprodusent for kosttilskuddmed produkter i det globalemarkedet. Selskapets patenterte teknologi kan fremstille kosttilskudd og medisinske preparater i formav tyggbare tabletter.

Eierandel: 37.4%